Home Forums Oozie Oozie fails to start on HDP2

This topic contains 3 replies, has 4 voices, and was last updated by  Aamir Khan 2 weeks, 1 day ago.

  • Creator
    Topic
  • #46105

    Rohit Pujari
    Member

    Hello Folks:

    I have installed hdp2 on 3 node linux cluster (ec2). All services have started except the notorious oozie server. I tried couple of times, it spits following error

    CRITICAL: Error accessing Oozie Server status [Error: IO_ERROR : java.net.ConnectException: Connection refused]

    Can you please help?

    Thank You,
    Rohit

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

  • Author
    Replies
  • #61647

    Aamir Khan
    Participant

    Hi
    Im having oozie issue can anybody help me please
    CRITICAL: Error accessing Oozie Server status [Error: IO_ERROR : java.net.ConnectException: Connection refused]

    Thanks

    Collapse
    #50027

    DeLano Hornbuckle
    Participant

    Im having the same issue oozie is with Oozie

    Oozie Server status
    CRIT for about an hour
    CRITICAL: Error accessing Oozie Server status [Error: IO_ERROR : java.net.ConnectException: Connection refused]

    2014-03-13 21:14:57,446 INFO XLogService:539 – Log4j configuration file [oozie-log4j.properties]
    2014-03-13 21:14:57,446 INFO XLogService:539 – Log4j configuration file loaded from [/etc/oozie/conf]
    2014-03-13 21:14:57,452 INFO XLogService:539 – Log4j reload interval [10 sec]
    2014-03-13 21:14:57,455 INFO ConfigurationService:539 – USER[-] GROUP[-] Oozie home dir [/usr/lib/oozie]
    2014-03-13 21:14:57,455 INFO ConfigurationService:539 – USER[-] GROUP[-] Oozie conf dir [/etc/oozie/conf]
    2014-03-13 21:14:57,456 INFO ConfigurationService:539 – USER[-] GROUP[-] Oozie conf file [oozie-site.xml]
    2014-03-13 21:14:57,606 WARN Services:542 – USER[-] GROUP[-] System ID [oozie-oozi] exceeds maximum length [10], trimming
    2014-03-13 21:14:57,606 INFO Services:539 – USER[-] GROUP[-] Exiting null Entering NORMAL
    2014-03-13 21:14:57,607 INFO Services:539 – USER[-] GROUP[-] Initialized runtime directory [/tmp/oozie-oozi1799998857816916607.dir]

    Collapse
    #46109

    Dave
    Moderator

    Hi Rohit,

    Can you check in /var/log/oozie and check the oozie logs for any other errors which may be helpful when you start the oozie server.

    Thanks

    Dave

    Collapse
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)