Home Forums Hortonworks Sandbox Potential misconfiguration detected. Fix and restart Hue

Tagged: ,

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Adam Ocsvari 9 months, 3 weeks ago.

  • Creator
    Topic
  • #44675

    Adam Ocsvari
    Member

    I’m getting this at the sandboxs “check for misconfiguration” page:
    Configuration files located in /etc/hue/conf.empty

    Potential misconfiguration detected. Fix and restart Hue.

    hcatalog.templeton_url Current value: http://sandbox.hortonworks.com:50111/templeton/v1/
    HTTP ERROR: 503
    Problem accessing /templeton/v1/status. Reason:

    com.sun.jersey.api.container.ContainerException: Unable to create resource
    Powered by Jetty://

    Because of this I’m unable to use pig.
    Does someone have any idea how to fix this? Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

  • Author
    Replies
  • #45014

    Adam Ocsvari
    Member

    I’m using:
    -Windows 7 x64
    - Chrome v: 31
    -VirtualBox4.3.4 ( installed last week)
    -Sandbox 2.0 ( Downloaded last week)

    Collapse
    #45013

    Cheryle Custer
    Moderator

    I’m sorry your still having issues.

    Which Virtualization platform are you using?
    Which operating system?
    Which browser and version?
    Which version of the Sandbox are you using?

    Collapse
    #45007

    Adam Ocsvari
    Member

    -I’m not using IE. I’m using the latest Chrome and Firefox.
    -Restarted the VM planty of times.
    -I don’t really see the point why re-importing the WM can helps getting a service available. ( I tried, didn’t help)
    -And yes.. I can start everything from the beginning…losing my files and hoping that next time while I’m setting up my HCatalog, etc pig will still work..

    I’m still waiting for an answer, how can I solve this problem inside the VM.

    Regards,
    Adam

    Collapse
    #44696

    Cheryle Custer
    Moderator

    Hi,

    Please try the following:

    Use a different browser — note IE 10 is not supported and Chrome and Firefox are more consistently successful.
    Reboot the VM
    Remove the VM and reimport
    Download and install fresh VM

    Thanks,

    Collapse
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)