Home Forums Hortonworks Sandbox Unable to Initialize Sandbox session from Browser

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Larry Liu 1 year, 8 months ago.

  • Creator
    Topic
  • #18146

    VG
    Participant

    Hi, First time I’m able to start Sandbox without any issues and able to initialize from browser. But when I powered off and started second time I’m unable to initialize the Sandbox from the browser. Sandbox started without any issues. Please help me out.

    Regards,
    Venkat

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

  • Author
    Replies
  • #18164

    Larry Liu
    Moderator

    Hi, Venkat

    This is possible a bug if the ip shows different one from ifconfig output. Did you restart network or if network service was down and restarted?

    Larry

    Collapse
    #18162

    VG
    Participant

    Hi Larry,

    Thanks for immediate response. I found out the issue is. The actual IPAddress is 192.168.64.140. But when it started the Sandbox it is showing me 192.168.238.128. But after I ran the ifconfig it is showing me the ip as 192.168.64.140 for eth0.

    Regards,
    Venkat

    Collapse
    #18152

    Larry Liu
    Moderator

    Hi, Venkataramana,

    There are a few things to check:

    1. Can you ping the host-only ip? Usually it is something like 192.168.56.101.
    2. Can you login to sandbox and check if http is running by ‘ps -ef| grep httpd’?
    3. If you can ping this ip, can you check or upload /var/log/startup_script.log?

    http://hortonworks.com/community/forums/topic/hmc-installation-support-help-us-help-you/

    Thanks
    Larry

    Collapse
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)