Home Forums Hortonworks Sandbox Unable to run hortonworks sandbox on any browser

This topic contains 5 replies, has 4 voices, and was last updated by  Ranjit Bendapudi 5 days, 5 hours ago.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.

  • Author
    Replies
  • #64088

    Ranjit Bendapudi
    Participant

    Hello,
    I downloaded VMWare Sandbox 2.1. I have virtulized my Win 7 box, was able to run Hadoop Sandbox, everything comes well in the Cent OS, I got till the URL , but when I use the supplied URL in my host(Win 7 box) I get web site not up or running . What am I doing wrong? Please advice.
    Thank you.

    Collapse
    #45302

    Dave
    Moderator

    Hi Pramod,

    Please see Cheryle’s links but also when you boot the Sandbox up and after it has successfully loaded please use your browser (not IE 10) to go to 127.0.0.1:8888

    Thanks

    Dave

    Collapse
    #45298

    Pramod Tomar
    Member

    Hi Dave,

    As asked, following are the details:

    1. What VM software are you using?
    Oracle Virtual box Manager

    2. Are you putting 127.0.0.1:8888 into the browser URL?
    NO

    3. Does the VM have the network set to NAT?
    YES

    Thanks,
    Pramod

    Collapse
    #45210

    Cheryle Custer
    Moderator

    Please note that the install instructions on the Hortonworks Website are the most current or you can review the Slideshare that you can find on this forum. The Hadoop Wizard tutorial is out of date.

    Hortonworks Install: http://hortonworks.com/products/hortonworks-sandbox/#install
    Installation guide slide share: http://hortonworks.com/community/forums/topic/installstartup-guide-for-virtualbox/

    Collapse
    #45187

    Dave
    Moderator

    Hi Pramod,

    What VM software are you using?
    Are you putting 127.0.0.1:8888 into the browser URL?
    Does the VM have the network set to NAT?

    Thanks

    Dave

    Collapse
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)