newsletter

Get fresh updates from Hortonworks by email

Once a month, receive latest insights, trends, analytics information and knowledge of Big Data.

AVAILABLE NEWSLETTERS:

Sign up for the Developers Newsletter

Once a month, receive latest insights, trends, analytics information and knowledge of Big Data.

cta

Get Started

cloud

Ready to Get Started?

Download sandbox

How can we help you?

* I understand I can unsubscribe at any time. I also acknowledge the additional information found in Hortonworks Privacy Policy.
closeClose button

What’s going on in retail?

Vähittäiskauppa painii osto- ja palvelukokemuksen kuopassa ja yrittää samanaikaisesti tarjota kuluttajille ostamisen mahdollisuuksia, missä ikinä he liikkuvatkin. Samaan aikaan tavarantoimittaja-brandit tarjoavat kaupalle apuaan sekä konseptikehityksessä että big datan yhdistämisessä ja analysoinnissa. Ollaanko yhteistyömalleissa palaamassa 90-luvulle vai mistä tässä kaikessa on oikein kysymys?

Click and collect, cinema experience, educating the consumer, clever ads. Siinä vain muutama globaali vähittäiskauppa-innovaatio, jotka sekä haastavat meidät että tarjoavat ratkaisut tulevaisuuteen.

Shopper- ja retail-asiantuntijoiden yhteinen seminaari WHAT´S GOING ON IN RETAIL 2015 järjestetään marraskuun 24.-25. päivä uusien teemojen ja elementtien siivittämänä. Tälläkin kertaa puheenvuoroja käyttävät vähittäiskaupan myynnin ja markkinoinnin huippuammattilaiset sekä Suomesta että ulkomailta.

Tämän vuoden keskeisiä teemoja ja aihealueita ovat mm. omni experience, big data, verkkokaupan konversiohaasteet, maailman parhaat retail-caset, monikanavaisen myynnin tehotyökalut, sekä retail-palvelumuotoilu. Uusina elementteinä vähittäiskaupan asiantuntijoiden retail-paneeli, sekä networking-alue ständeineen. Täällä kuulet jälleen huippuasiantuntijoiden räätälöidyt esitykset ja pääset keskustelemaan Suomen vähittäiskaupan ammattilaisten kanssa. Sekä myynnin että markkinoinnin ammattilaiset ovat paikalla vahvistamassa vuoropuheluaan. Jo se on riittävä syy ilmoittautua seminaariin.

ENNAKKOVARAAJAN HINTAETU MAHDOLLISTAA JOUSTAVAN OSALLISTUMISEN

Nauti esityksistä täydet kaksi päivää tai kuuntele kiinnostavimmat haluamiltasi päiviltä. Jatkoimme hintaedun voimassaoloaikaa elokuun loppuun. KAKSI SEMINAARIPÄIVÄÄ YHDEN HINNALLA.

Tuesday, November 24, 2015
Finland